OnePlus, OnePlus 11 5G, OnePlus Buds 2 ve Daha Fazlası İçin Şubat Lansman Etkinliğini Onayladı

TEKNOLOJİ

OnePlus, OnePlus 11 5G, OnePlus Buds 2 ve Daha Fazlası İçin Şubat Lansman Etkinliğini Onayladı

OnePlus, 7 Şubat'ta Hindistan'ın Delhi kentinde yeni nesil telefonlarını, giyilebilir ses cihazlarını ve daha fazlasını tanıtacağı lansman etkinliğine ev sahipliği yapıyor. "OnePlus Cloud 11 Lansman Etkinliği" olarak adlandırılan etkinlik, OnePlus 11 ve OnePlus Buds 2 gerçek kablosuz kulaklıkların ilk çıkışına tanık olacak. Yüksek kaliteli Android telefonları kıyasıya fiyatlara satarak başlayan Çinli marka, son birkaç yılda birden fazla kategoriye ayrıldı. Şirket, telefon ve şarj aksesuarlarına ek olarak artık televizyon ve giyilebilir ses cihazları da satıyor. 

Bu haftanın başlarında, şirket ayrıca birkaç monitör piyasaya sürdü ve ayrıca Keychron ile ortaklaşa mekanik klavye hazırlıyor . Ancak, Şubat ayındaki lansman etkinliğine giden günlerde OnePlus'ın pek fazla sırrı kalmamış gibi görünüyor. Yaklaşık bir ay önce, 91Mobiles , şirketin bir sonraki amiral gemisi TWS kulaklıkları olan OnePlus Buds Pro 2'nin iddia edilen görüntülerini sızdırdı. Tasarım, yeşil makyaj dışında birinci nesil OnePlus Buds Pro ile neredeyse aynı . Bu gürültü önleyici kulaklıkların, tek bir şarjla dokuz saat kesintisiz müzik çalma sunacağı ve ayrıca uzamsal sesi (91Mobiles aracılığıyla) destekleyebileceği bildiriliyor.

OnePlus 11, bütçe amiral gemisi yarışına liderlik edecek

Etkinlikteki en büyük açıklama, son birkaç haftadır sızıntılar yapan OnePlus 11 olacak. Yaklaşan telefonun iddia edilen görüntüleri, OnePlus 10 Pro'dan ilham alan bir tümseğin üzerinde oturan, üstte büyük bir yuvarlak kamera adasını gösteriyor. Telefonun tanıdık Orman Zümrüdü ve Volkanik Siyah renk şemalarında sunulacağı bildiriliyor. Kaputun altında, Qualcomm'un 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar yerleşik depolama ile eşleştirilmiş en üst düzey Snapdragon 8 Gen 2 SoC'si var.

Özellikle, kablolu şarj hızı 100 W'a kadar çıkıyor ve Samsung Galaxy S22 Ultra ile Apple'ın en yeni ve en iyisi iPhone 14 Pro Max'i çok geride bırakıyor. 5.000 mAh pilin suyu sağladığı söylenirken, Android 13 yazılım tarafında bazı şeyleri çalıştıracak ( Twitter aracılığıyla ). Üçlü arka kamera dizisi, ultra geniş çekim için 48 megapiksel sensörün yanında oturan 50 megapiksel ana kamera içerir. Yakınlaştırma kamerası 32 megapiksel sensöre yükseltildi, ancak bu normal bir yakınlaştırma kamerasıdır ve ışığı bükme mekanizmasına dayanan ve çok daha yüksek büyütme sunan gelişmiş periskop telefoto sistemi değildir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.