Beşiktaş İstanbulspor canlı izle Şifresiz S Sport BJK IST hazırlık maçı izle

SPOR

Beşiktaş İstanbulspor hazırlık maçını canlı izleme linki haberimizde yer alıyor. Takımlar arasında Dünya Kupası hazırlık maçları başladı. Beşiktaş, hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş İstanbulspor canlı izle Şifresiz S Sport BJK IST hazırlık maçı izle Jestyayın Justin TV Taraftarium24 Netspor Kralbozguncu Selçuk Sports HD canlı maç izle. Beşiktaş kendi sahasında İstanbulspor'u konuk ediyor. Vodafone Park'ta oynanacak maç S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı yayınlandı. Dünya Kupası tatilini geçirmek istemeyen ikili maç sonunda kazanmak istiyor. İki takım bu akşam 121. kez karşı karşıya geliyor. Aralarında 84 maçı Beşiktaş, 11 maçı da İstanbulspor kazandı. İkili arasında 25 maç berabere bitti.

Takımının maçını yakından takip etmek isteyenler maç hakkında merak ettiklerini bilmek isterler. İki takımın da galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağı mücadelede sporseverlerin keyifli dakikalar geçirmesi bekleniyor. Beşiktaş, haftanın en merakla beklenen maçlarından birinde İstanbulspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş İstanbulspor canlı izle Şifresiz S Sport BJK IST hazırlık maçı izle

Beşiktaş ile İstanbulspor, 29 Kasım Salı (bugün) saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Vodafone Park Stadı'nda oynanacak mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert Günok, Tayfur, Welinton, Emrecan, Montero, Berkay, Kerem Atakan, Dele Alli, Redmond, Muleka, Cenk Tosun.

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Ologo, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Cajic, Melih, Emir Kaan, Vefa Temel, Rroca, İbrahim Yılmaz.

KARŞILAŞMANIN BİLETLERİ NE KADAR? Beşiktaş-İstanbulspor arasında oynanacak karşılaşmayı stadta takip etmek isteyenler için karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde;

Kategori (1-8) 60-260 TL

Kapalı Üst 145 TL,VIP

650-780 TL

Loca (162) 1350 TL.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.