Wednesday dizisinin canavarı kim? Hyde’ın kimliği açıklandı

MAGAZİN

Wednesday dizisinin canavarı kim? Hyde’ın kimliği açıklandı

Wednesday dizisi, Netflix'in en çok izlenen rekorunu kırarak dizide, canavar kim? Wednesday dizisi yaratık kim? Canavar kim? sorusu gündem oldu. Wednesday Addams’ın her türden tuhaf ve harika sihirli yeteneklere sahip çocuklar olan Sürgünler için bir okul olan Nevermore Academy’ye kaydolduğunu görüyor. Dizide insanları öldüren yaratığın kim olduğu sorusu sürekli soruluyor. Dizinin sonlarına doğru düğüm çözülürken izleyiciler de oldukça şaşırıyor. 

Wednesday Addams, sonuna kadar yeni okulundan hemen nefret eder. Nevermore ve komşu Jericho kasabasında gizemli bir canavar insanlara saldırırken kendini şaşırtıcı bir vakanın içinde bulur. Wednesday'de soruşturmalar onu birkaç olası şüpheliye götürür ama dizideki canavar kim ve ne?

Wednesday'de canavar nedir?

Wednesday'de insanlara saldıran canavar, Hyde olarak bilinen bir yaratıktır. Wednesday, sevgili Fester Amcası tarafından kısa bir ziyaret aldığında 7. bölümde canavarın türünü öğrenir.

Wednesday, onun yardımıyla, gizemli Hyde’ın adını Jekyll & hikayesinden aldığını keşfeder. Hyde çünkü büyük ölçüde tatlı huylu ve zararsızdır, ancak yaratığın korkunç, gözleri şişkin bir canavara dönüşmesine neden olan gizli bir karanlık tarafı vardır.

Ancak Fester, Hyde’ın tek başına çalışmadığını da açıklıyor. yaratığın güçlerini ortaya çıkarması ve onu kontrol etmesi için bir ustaya ihtiyacı var.

Wednesday Hyde canavarı kim?

Wednesday'da Hyde canavarı aslında Tyler Galpin. Ancak, Wednesday'in ilk şüphelisi değildi, çünkü bazı başlangıçlardan sonra Kazma, canavarca cinayetlerin arkasında Xavier olduğuna ikna oldu.

Gizemli sanat eserinin’kanıtını’ve ormandaki gizli sığınağını kullanan Wednesday, canavarın onun olduğu sonucuna atladı ama sonunda yanıldığı ortaya çıktı.

Bunun yerine, Hyde’ın Jericho’nun şerifinin oğlu ve Çarşamba günkü olası aşk ilgisi olan Tyler olduğu ortaya çıktı.

Çarşamba günü o ve Tyler paylaştığında keşfi yapar. bir öpücük ve telepatik yeteneklerini kullanarak, onun başından beri aradığı canavar olduğunu doğrulayan bir vizyon görüyor.

8. bölümün son anlarında Çarşamba, Tyler ve onun erkek arkadaşıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. usta (aşağıda onlar hakkında daha fazla bilgi var) ve yenilip öldürülmüş gibi görünüyor.

Bu, birkaç Never’a kadar. More’un öğrencileri, özellikle de deneyimle sarsılmış olsa da Hyde’ı yenmeyi başaran kurt adam oda arkadaşı Enid, Çarşamba günkü dava için bir araya geliyor.

Hyde’ı kim kontrol ediyordu?

Marilyn Thornhill kılığına giren Laurel Gates’in Hyde’ın efendisi olduğu ortaya çıktı. Tıpkı ona yaptığı gibi Hyde’ın kimliğini öğrenemeyen Wednesday, başlangıçta Dr Kinbott olduğuna inanarak yaratığın efendisinin kim olduğunu öğrenmeye çalıştığında bir kez daha yanlış sonuca sıçradı.

Bununla birlikte, Wednesday Addams arkadaşı Eugene’e Ona daha önce saldıran kişi, onların tıpkı Nevermore’daki tek normal öğretmen olan Bayan Marilyn Thornhill’in giydikleri gibi kırmızı çizmeleri olduğunu ortaya çıkardı.

Wednesday'de sonunda gerçek adı Laurel olan Marilyn’in Nevermore’a katıldığında Morticia tarafından öldürülen Garrett Gates’in kız kardeşi ve kendisi hayattayken dünyayı Sürgünlerden kurtarmak isteyen Jericho’nun kurucu babası Joseph Crackstone’un torunu.

Marilyn planladı Crackstone’u diriltmek için, onun acımasız vizyonunu gerçekleştirebilsinler, ama bunu yapmak için, vücudun p’ye ihtiyacı olacaktır. Tyler’ın devreye girdiği yer olan süreci tamamlamak için birkaç normi sanatı ve bir zamanlar Crackstone tarafından yüzyıllar önce cadı olduğu için yargılanan Goody Addams’ın soyundan geldiği için Wednesday’in kanı.

Neyse ki, Nevermore’un öğrenci arkadaşlarının yardımıyla ve Goody’nin ruhuyla, Wednesday ve arkadaşları hem dirilen Crackstone’u hem de Laurel’ı yenmeyi başardılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.