Jenna Ortega, unutulmaz Wednesday dans sahnesinde COVID'e sahipti

MAGAZİN

Jenna Ortega, unutulmaz Wednesday dans sahnesinde COVID'e sahipti

Netflix orijinal dizisi Wednesday, Kasım 2022'de platforma çıktığından beri oldukça hayran kitlesi oluşturdu ve izleyiciler Jenna Ortega'yı Nevermore uyumsuz Wednesday Addams yinelemesinden ötürü övdü.

Yayınlanmasından bu yana, gösteride yer alan ikonik bir dans sahnesi viral oldu ve bunların tamamı Ortega tarafından covid hastasıyken icra edildi.

Kasım 2022'de NME ile yaptığı bir röportajda Ortega konu hakkında şunları söyledi:

“Vücut ağrılarıyla uyanmıştım. Bir gün önce bana araba çarpmış gibi hissettim ve küçük bir goblin boğazımda serbest bırakılmış ve yemek borumun duvarlarını kaşıyormuş gibi hissettim, bu yüzden kesinlikle hissettim. Olumlu sonuç çıkmasını beklediğimiz için bana çekimler arasında ilaç veriyorlardı.”

Wednesday yıldızı, ünlü dans numarasını sergilediği gün nasıl hissettiğini de şöyle anlattı: "Bu çılgınca çünkü COVID ile ilk günümdü, bu yüzden film çekmek berbattı ve yeniden yapmak istedim ama zamanımız yoktu. , yani bu da başka bir şey, 'ah adamım, bunu yaptığımda muhtemelen en iyi halimde değildim' gibiyim.

Wednesday dizisinin yapım şirketi MGM, NME'ye gönderdiği bir e-postada "katı COVID protokollerinin izlendiğini ve pozitif test onaylandıktan sonra üretimin Jenna'yı setten çıkardığını" açıkladı.

Jenna Ortega, COVID ile Wednesday günü dans sahnesi sergiledi

İyi karşılanan sekans sırasında Çarşamba, okul dışı dışlanmışlar Rave'N etkinliğinde punk rock grubu The Cramps'ın 80'lerin cover şarkısı “Goo Goo Muck” ile dans ediyor.

NME tarafından rutini nasıl bulduğu sorulduğunda Ortega şunları söyledi:

“Yapabileceğim her şeyden biraz çektim. Gerçekten bir şeyleri bir araya getirmem gerektiğini iki gece önce fark ettim ve çokça Fosse izledim, 80'lerdeki goth kulüplerinin videolarını izledim, Siouxsie and the Banshees'i izledim çünkü o bir referanstı, Lene Lovich. ”

Jenna Ortega'nın Wednesday dans sahnesinin sosyal medya etkisi

Rutin o zamandan beri birçok TikTok kullanıcısı tarafından yeniden canlandırıldı ve Netflix'in 25 Kasım 2022'de YouTube hesaplarına eklediği video klip 11 milyondan fazla görüntülendi.

Ortega'nın dans pistinde kusursuz bir şekilde hareket etmesiyle sahnenin nasıl bu kadar popülerlik kazandığı açıkça görülüyor.

İzleyicilerin hakkında çılgınca konuştuğu popüler sahneyi buradan izleyebilirsiniz:

Dizide yer alan dans rutini hakkında ne düşünüyorsunuz? Çarşamba gününün sekiz bölümünün tamamı Netflix'te izlenebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.