Harry ve Meghan ne zaman tanışıp nişanlandı?

MAGAZİN

Harry ve Meghan ne zaman tanışıp nişanlandı?

Harry ve Meghan, Sussex Dükü ve Düşesi Prens Harry ve eski aktristen kraliyete dönüşen Meghan Markle hakkında altı bölümlük yeni bir Netflix belgesel dizisidir. Belgesel dizisi, aşklarının ilk günlerinden kraliyet hayatından geri adım atmaya yönelik son önemli kararlarına kadar çiftin ilişkisini derinlemesine inceliyor.

Kalbinde, Harry ve Meghan, ilişkilerini tüm iniş ve çıkışlarıyla anlatan bir aşk hikayesidir. Çift şimdi mutlu bir evli ve iki çocuklu, ancak kur yapmaları nasıl başladı? Harry ve Meghan ne zaman tanıştı? Ne zaman nişanlandılar? Aşağıda, çiftin nasıl bir araya geldiğiyle ilgili olabilecek tüm soruları cevaplayacağız.

Harry ve Meghan'ı kim tanıştırdı?

Belgesel dizilerinden gelen ifşalara göre, Harry ve Meghan çok modern bir şekilde tanıştı; sosyal medya aracılığıyla. Onları birbirine bağlayan ortak bir arkadaşları vardı ve bu, Harry'nin başlangıçta ilgisini çeken söz konusu arkadaşıyla Meghan'ın bir anlık görüntüsünü görmesine izin verdi.

Bu arada Meghan, ortak arkadaşları sayesinde Harry'nin Instagram'ına göz atmaya çoktan başlamıştı. Meghan, Harry'nin çevre fotoğrafları tarafından sevildi ve ikisi mesajlaşmaya başladı.

Kur yapmalarının çoğu, ilişkilerinin ilk yılında telefon aracılığıyla gerçekleşti çünkü yeni buldukları aşkları konusunda çok korumacıydılar ve basının ve medyanın müdahale etmesini istemiyorlardı. İlişkilerinin ilk raporları 2016 sonbaharında başladı, ancak Meghan ilk büyük röportajını bir sonraki yıla kadar vermedi.

Harry ve Meghan ne zaman nişanlandı?

Harry, Kasım 2017'de Kensington Sarayı'nda Meghan'a evlenme teklif etti. Harry'nin babası Prens Charles (şimdiki Kral Charles) resmen nişanlandıklarını duyurdu.

Harry ve Meghan evlilik tarihi

Harry ve Meghan, 18 Mayıs 2018'de Windsor Kalesi'ndeki St George Şapeli'nde evlendi. Meghan, birkaç on yıl içinde aileye evlenen ilk Amerikalı oldu. O zamandan beri çiftin Archie ve Lilibet adında iki çocuğu oldu.

Harry ve Meghan artık Netflix'te yayın yapıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.