Bu hafta sonu 5 iyi Netflix programı: Wednesday, Emily in Paris ve daha fazlası

MAGAZİN

Bu hafta sonu 5 iyi Netflix programı: Wednesday, Emily in Paris ve daha fazlası

Aralık ayı geldi ve pek çok Netflix izleyicisi tatil kitaplarının yayınlanmasını dört gözle bekliyor. Bu türde izlenecek çok sayıda film ve şov olsa da Netflix dizileri, sizi eğlendirmek için tatil dışı içeriklerden oluşan olağanüstü bir katalog da sunar. Wednesday orijinal dizinin yanı sıra Ateşböceği Yolu ve Dead to Me'nin yeni sezonlarını da kontrol ettiğinizden emin olun.

Bu hafta, Netflix'in ABD'deki en iyi 10 TV dizisi listesinde Wednesday güçlü bir şekilde bir numarada yer alırken, onu Ateşböceği Yolu, Too Hot to Handle, Snack vs. Chef ve daha pek çok popüler başlık izliyor.

Canınız film çekiyorsa Bullet Train, Emily the Criminal, Troll, Storks ve Lady Chatterley's Lover'ı kaçırmayın.

Bu hafta sonu izlenecek en iyi Netflix dizileri (9 Aralık 2022)

Şimdi bu hafta sonu Netflix dizileri için bazı harika önerilere göz atalım.

Wednesday

Yukarıda bahsedildiği gibi, Tim Burton'ın Wednesday dizisi çılgınca popüler ve mutlaka izlenmesi gereken bir TV programı. İlk sezon sekiz bölümden oluşuyor ve Gomez ve Morticia Addams'ın kızı Wednesday Addams'ı (Jenna Ortega canlandırıyor) merkezine alıyor. Hikaye, Wednesday devlet okulundan ayrılıp ailesinin gittiği okula, Nevermore Academy'ye gitmesini takip ediyor. Yeni keşfettiği psişik yeteneklerini yönetmeye çalışırken bir yandan da bir cinayet serisini araştırmakla uğraşacak.

Emily in Paris 1-2. Sezonlar

Şimdi, Emily in Paris'in 1. ve 2. sezonlarını izlemek veya belki yeniden izlemek için harika bir zaman çünkü bu dizinin üçüncü sezonu 21 Aralık'ta yayınlanacak. Chicago'dan Paris, Fransa'ya taşınan bir pazarlama yöneticisi. Emily, Paris'teki hayata alışmaya çalışırken yeni arkadaşlar, yeni aşklar ve zor iş arkadaşlarıyla karşılaşır.

1899

Heyecan verici drama 1899, Yeni Dünya'ya giden bir buharlı gemide bulunan bir grup göçmeni konu alıyor. Yurtdışındaki geleceklerine dair hayaller, orada kendilerini bekleyen hayatları planlayan yolcuları birleştirir. Yolculukları sırasında açık denizde sürüklenen başka bir gemiyle karşılaşırlar. Gemideki keşifleri, umut dolu batı yolculuklarını korkunç bir kabusa çevirir.

Dream Home Makeover 4. sezon

Home reality dizisi Dream Home Makeover'ın 4. sezonu kısa bir süre önce Netflix'te yayınlandı. Studio McGee'den Syd ve Shea McGee, dizinin gelecek sezonu için geri döndüler. Bu sezon McGee'ler, Studio McGee ekibinin bir üyesi için ana banyodan mutfağa kadar uzanan beş yeni projeyi üstleniyor. Yeni sezon, tatil yenilemenize ilham vermek için tam zamanında yayınlanıyor.

Too Hot to Hand 4. sezon

On süper ateşli bekar, Mario Lopez'in sunuculuğunu yaptığı yüksek riskli bir flört programı olan Wild Love'da aşkı bulmayı umdukları Karayipler'deki bir villaya gider. Katılımcıların aşkı ararken öpüşmekten, diğer cinsel temaslardan veya kendi kendini tatmin etmekten kaçınmaları gereken bir realite şovu olan Too Hot to Hand'e katıldıklarından çok az haberdarlar. Herhangi biri bu kuralları çiğnerse, para ödülü her ihlal için azalır. Yarışmacılar kurallara uyabilecek mi yoksa ayartmaya mı teslim olacaklar?

Bu hafta sonu hangi Netflix dizilerini izleyeceksiniz? Seçimlerinizi yorumlarda paylaşın!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.