İşte 2022'de Tiktok'ta en başarılı videolar...

GÜNDEM

Yıl sonu hızla yaklaşıyor ve TikTok retrospektifini yapıyor. Çinli dev, hem ABD'de hem de dünyada 2022 yılına en çok damgasını vuran videoları yayınladı. Karar?

En çok etkiye sahip videolar hangileri?TikTokBu yıl ? Çinli dev, dokuz kategoride en popüler on video sıralamasını açıkladı: "Sayfanız İçin" başlığından yılın en popüler videoları olan FYFaves, eğitim videolarını bir araya getiren "TikTok Bana Öğretti", "Oynatma Listesi" (uygulamadaki en popüler şarkılar), "Only On TikTok" (uygulamanın şarkılar, efektler ve diğer özellikler aracılığıyla elde edilen sosyal ağın özel trendleri), "Çığır Açan Yıldızlar" (yılın yükselen yıldızları), "The Hitmakers " (en popüler sanatçılar), "Uncovered Communitys" (uygulamada ses getiren niş topluluklar), "Eats on Repeat" (yiyecek trendleri ve trend olan tarifler) ve "Loved by TikTok", en popüler ürünler ve küçük yılın işletmeleri.

Fransız Dokunuşu

Amerika Birleşik Devletleri'nde esas olan bir "Fransız" dır. Şef Amaury Guichon, çikolatadan zürafa yaptığı viral videosuyla öne çıkıyor. TikTok videosu 308,9 milyon görüntüleme topladı. Küçük sincap @chipmunksoftiktok'un videosu 227 milyon izlenme ile şarkıcı Rosalía'nın ve 157 milyondan fazla izlenme toplayan sakız trendinin ardından ikinci sırada yer aldığı için hayvanlar kesinlikle kullanıcıların kalbini kazandı.

TikTok'taki en popüler videoların sıralaması hem anonimleri hem de ünlüleri bir araya getirdi. Rosalía'nın yanı sıra şarkıcı Lizzo yedinci, “Riverdale” dizisinin sosyal ağda ortak bir hesabı paylaşan aktrisleri Lili Reinhart, Camila Mendes ve Madelaine Petsch ise dördüncü oldu.

Güney Koreli içerik oluşturucu @ox_zung, dünyanın geri kalanında sıra dışı numaralar denediği Khaby Lame videosuyla birinci oldu. Rosalía hala İlk 3'ün bir parçası ama bu sefer İspanyol şarkıcı ikinci oldu.

Kategori: FYFavoriler

Dünyada :

1 –@ox_zung


2 –@rosalia


3 –@lav_sings


4 –@robertirwin


5 –@thammachad

Amerika Birleşik Devletleri :

@amauryguichon– Çikolatalı Zürafa!

@chipmunksoftiktok– Squishy'nin kış uykusundan dönüşü

@rosalia– Rosalia'nın “sakız” tutumu

@sarışınesmerredhead– “Riverdale”in kadın oyuncu kadrosu trendi “salla salla” yapıyor

@little.blooming.women- "Ben sadece bir bebeğim!" »

@schmoyoho– “It's Corn! »

@lizzo– Lizzo bize “About Damn Time” adlı şarkısının koreografisini öğretiyor.

@itsmrfinn– bir müzik öğretmeninin gösterisi

@jimmydarts– evsiz Tom'un dönüşümü

@meltandpour– lav vs. buz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.